Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

DB WorkWear

Ons team

Werkt perfect samen!

Wij zijn DB WorkWear

Bij veiligheid geldt RISICO = KANS x EFFECT

Aan de kans op een onveilige situatie op de werkplek kunnen wij in de regel  weinig veranderen. Maar sinds 2010 hebben wij ons gespecialiseerd om het  effect bij een (bijna)incident zoveel  als mogelijk te reduceren.

 

Daarvoor volgen wij alle ontwikkelingen op het  gebied van werkkleding, veiligheidskleding en Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM’s ) op de voet. Wij laten ons hier met regelmaat in (bij)scholen en laten onze expertise doorklinken in ons advies aan u.

Door gerichte keuzes te maken in merken en collecties,  bieden wij u kleding en PBM’s die representatief, comfortabel  en veilig is.

 

Om dit goed te kunnen doen, zullen wij ons verdiepen in uw bedrijfsactiviteiten en meedenken in oplossingen voor uw vraagstukken op het  gebied van (representatieve) bedrijfskleding en PBM’s.

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Daarom bent u vanzelfsprekend welkom in onze showroom, waar u kunt voelen, passen en proberen. Maar wij komen ook graag bij u op locatie, om uw bedrijfsactiviteiten en de omstandigheden te zien en ons advies aan u daarop af te stemmen.

 

Wij richten ons op de B2B-markt en zijn gespecialiseerd in kleding en PBM’s voor de Metaalnijverheid, Bouwnijverheid, Logistiek  en Groenvoorziening. Maar ook andere branches kunnen natuurlijk bij ons terecht voor een goed advies en goede kleding en PBM’s voor de bedrijfsactiviteiten. Indien gewenst, ook in uw eigen huisstijl.

 

Onze producten kopen wij voornamelijk rechtstreeks bij de producent en houden daarmee de ‘supply-chain’ zo kort en efficiënt mogelijk. Hierdoor bieden wij u een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.


Ons doel?

Vanuit DB WorkWear willen wij met u meedenken daar waar het  gaat om veiligheid, comfort en uitstraling met bedrijfskleding en PBM’s. Door u goed te adviseren en producten van top-kwaliteit te leveren, zorgen wij dat  u en uw werknemers er goed uitzien, zich comfortabel kunnen bewegen en bovenal zo goed als mogelijk beschermd zijn tegen de risico’s van de uit te voeren werkzaamheden.

 

Om op de hoogte te blijven van onze mooie collecties en alle ontwikkelingen die daarmee verband houden, kunt u ons volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Natuurlijk kunt u zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief, dan ontvangt u gelijk ook 5% korting op uw volgende bestelling.

Kwaliteit, Service & Advies:
Dat zijn de kernwaarden waar wij bij DB WorkWear veel waarde aan hechten.
Hierdoor krijgen onze klanten precies DAT wat ze nodig hebben.
Kees van Dijk

Maak kennis met ons team

Kees

Kees

Kars

Kars

Alexander

Alexander

Conchita

Conchita

Mandy

Mandy

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring