Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

Tricorp WorkWear - bedrijf

Werkkleding
Tricorp werkkleding
Tricorp

Werkkleding voor professionals

Tricorp  biedt werkkleding voor dames en heren in de meest  uiteenlopende vakgebieden. Bij Tricorp gelooft men dat  professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. De kleding moet perfect  passen; het postuur en de wensen van de drager maken niet  het verschil, Tricorp maakt het verschil. Door collectie van uniforme werkkleding te ontwikkelen die beschikbaar is in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, dus een voor iedere professional de juiste  collectie.

Professionele kleding

Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken. Tricorp biedt méér dan alleen Workwear; wij kleden iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. Onze werkkleding is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. 

"MARKTLEIDER IN MODERNE WERKKLEDING"

De kleding die wij produceren voldoet bovendien aan alle voorschriften en normen. Tricorp ontwikkelt werkkleding voor dames en heren. Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Met de verschillende labels (Workwear, Safety, Casual, Premium, Corporate en Specials) is Tricorp voor alle moderne werkkleding het betrouwbaarste merk in de markt.

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring