Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

Bedrijfskleding

Veilig en comfort!

Vind jouw favoriete merk

Bij DB WorkWear maken wij een onderscheid tussen ‘Bedrijfskleding’ en ‘Veiligheidskleding’.

Beide ‘soorten’ hebben heel veel overeenkomsten. De kleding moet namelijk duurzaam en van goede kwaliteit zijn. En natuurlijk moet de kleding een (heel) hoog draagcomfort hebben.

De collecties van DB WorkWear zijn voor u geselecteerd op deze eisen.

Bij ‘Bedrijfskleding’ ligt het accent op een representatieve, uniforme uitstraling. Voor uw klanten is de herkenbaarheid van u en uw collega’s in sommige situaties best belangrijk. Met uniforme bedrijfskleding is deze herkenbaarheid zelfs al op grotere afstand mogelijk.

Binnen onze collecties hebben wij vele mogelijkheden de uitstraling die u met de kleding van u en uw collega’s af te stemmen op de uitstraling die u met uw bedrijf wilt hebben.

Vanzelfsprekend wordt dat effect verder vergroot door het aanbrengen van uw bedrijfslogo op de kleding. Dit doen wij o.a. via directdruk (zeefdruk) en transferdruk. Met deze laatst genoemde techniek brengen wij uw logo in eigen beheer aan op uw kleding.

Wilt u uw logo geborduurd hebben? Daar hebben wij een hele betrouwbare partner voor met productielocaties in meerder landen.

 

Als u en uw collega’s in de bedrijfskleding naar huis gaan, en dus niet ‘op de zaak’ omkleden in privé kleding, dan valt de bedrijfskleding onder een fiscale regelgeving. Dat betekent dat de kleding voorzien moet worden van een (zichtbaar) bedrijfslogo van minimaal 70 cm2. Dit oppervlakte mag ‘overhoeks’ worden gemeten. Ook is het toegestaan uw bedrijfslogo op meerdere plaatsen op het kledingstuk aan te laten brengen. In dat geval wordt het oppervlakte van de verschillende logo’s bij elkaar opgeteld. Samen moet ook dit weer minimaal een totaaloppervlakte geven van 70 cm2.

Bekijk onze

merken

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring