Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

DB WorkWear

Merken

Merken werkkleding

Bent u op zoek naar een bepaald merk werkkleding?

Misschien bent u wel nieuwsgierig welke merken werkkleding onderdeel zijn van ons assortiment. Het assortiment is samengesteld met sterke merken en de kans is groot dat we aan uw wensen kunnen voldoen. Sinds 2010 zijn niet alleen onze samenwerkingen met bestaande partners versterkt, in de loop der jaren is ons assortiment aan merken ook gegroeid. Wanneer u op zoekt bent naar specifiek merkt wat niet op onze website vermeld staat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben ook diverse kanalen om u te voorzien van uw favoriete merk, ook als deze (nog) niet onderdeel zijn van ons assortiment.

Samenstelling assortiment en advies op maat

Veel merken uit ons assortiment zijn complementair. Elk van onze merken biedt iets aan wat in zijn soort uniek is. Hierdoor is de samenstelling van onze merken een aanbod dat in alle gevallen volledig kan voorzien in een mooie kledingpakket naar uw wensen en behoeften. Er zijn merken die zich meer richting op de veiligheid en anderen richten zich meer op het representatieve aspect. Ook zijn er verschillen in prijssegment, kwaliteit, beschikbaarheid, flexibiliteit, kleuren, etc. Aan de hand van uw wensen komen wij graag met een voorstel artikelen. Soms sluiten je wensen meer aan bij één fabrikant en andere keren is een mix van verschillende fabrikanten ideaal voor uw situatie. Wij kennen onze merken door en door en geven dan hierin ook graag onze persoonlijke advies.

"Sinds 2010 zijn niet alleen onze samenwerkingen met bestaande partners versterkt, in de loop der jaren is ons assortiment aan merken ook gegroeid."

Gegarandeerd kwaliteit

U als klant merkt natuurlijk op veel vlakken wat het werk van een fabrikant is. Producten worden door eindgebruikers gebruikt en soms ook op de proef gesteld. Fabrikanten hebben hun verantwoordelijkheid om kwaliteit te leveren en dit consequent te doen. Dit is waar DB WorkWear in gelooft. Wij selecteren leveranciers allereerst op de kwaliteit van de producten, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op ons assortiment.

Garantieservice

Aangezien DB WorkWear en haar partners achter de kwaliteit staan kunt u ook rekenen op garantie bij eventuele productiefouten. Wanneer dit voorkomt zullen wij u hierin zoveel mogelijk ontzien, dit valt onder onze garantieservice. Zo kunt u altijd op de kwaliteit rekenen op producten met een goede kwaliteit. In sommige gevallen bieden wij zelfs kosteloos leen spullen zolang de fabrikant nog bezig is met een beoordeling van de klacht.

Onze werkkleding merken

De hoofdmerken die door DB WorkWear voornamelijk gevoerd worden, daar waar het gaat om bedrijfskleding en veiligheidskleding, zijn:

Mocht uw voorkeur echter naar een ander (kleding)merk gaan, laat het ons dan graag weten.

Dankzij ons zeer uitgebreide netwerk, kunnen wij nog vele andere merken leveren.

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring