Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

Mascot workwear

MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Onze werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.


De ambities van Mascot zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. Mascot streeft bij alles wat zij doen naar 'Best Practice'. Hun bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan de eindgebruikers. De belangrijkste onderdelen van de Mascot-strategie zijn het uitgebreide testproces en de controles waaraan al hun methoden, producten en leveranciers onderworpen worden. Daarom verwijzen zij de laatste jaren naar hun slogan TESTED TO WORK – een woordspeling die tevens de Mascot-bedrijfsstrategie weergeeft.


Deze compromisloze houding ten opzichte van kwaliteit is nauw verbonden met het strategische besluit om NIET de goedkoopste, maar wel de BESTE werkkleding te produceren en op de markt te brengen. De Mascot-werkkleding is geen product op zich, maar een volledige service naar de klanten, waarin onder andere goede ondersteuning, een efficiënte logistiek en een hoge leveringsbetrouwbaarheid zijn opgenomen. Het streven van Mascot is bovendien dat mensen moeiteloos de juiste producten kunnen vinden en aanschaffen. Hierdoor onderscheidt MASCOT zich van andere producenten.

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring