Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

Oxxa

OXXA… HÉT SAFETY BRAND

Wie in de bouw, logistiek, transport of industrie werkt, die weet: goede persoonlijke bescherming is onmisbaar. Dan tellen twee dingen: zekerheid en comfort. De persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) van OXXA vergroten je veiligheid en bieden comfort tijdens je werkzaamheden. Van werkhandschoenen tot aan gehoorkappen. En van vlamvertragende kleding tot aan veiligheidshelmen. De producten zijn onderverdeeld in drie sublijnen met elk hun specifieke kenmerken: OXXA® Basic, OXXA® Essential en OXXA® Premium. Alle producten  voldoen aan de Europese PBM verordening. Het verschil zit hem in de details: net dat extra stukje comfort, de hogere mate van bescherming en de speciale features.


OXXA streeft naar een wereld waarin iedere werknemer zich veilig voelt op de werkvloer. Met het oog daarop biedt OXXA een breed aanbod aan comfortabele, kwalitatief hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen en daarbij passende oplossingen. Door in te zetten op innovaties en bewustwording heeft OXXA een vooraanstaande positie veroverd op het aspect veiligheid op de werkvloer. Binnen de positieve bijdrage die OXXA hieraan levert is er continu aandacht voor mens en milieu.

Het comfort van OXXA ervaar je als professional niet alleen tijdens het werk, maar juist óók daarbuiten. Totale bescherming, van alles wat ons lief is. Van alles wat van tijd, kwali-tijd maakt.


Dat is OXXA!

  • OXXA werkt met passie en kennis aan het verhogen van de veiligheid op de werkvloer. Continu.
  • OXXA producten voegen waarde toe. Aan de veiligheid, aan het gebruikersgemak en aan het zo efficiënt mogelijk werken.
  • OXXA luistert naar ervaringen van gebruikers. Met als doel innovaties die de kwaliteit, het comfort en de effectiviteit van de PBM naar een nog hoger niveau te tillen.
  • OXXA® is daarnaast al jarenlang een toonaangevende speler in het premium segment voor werkhandschoenen. De handschoenen hebben een moderne uitstraling, een zeer goede pasvorm, grip en een fijne vingergevoeligheid.

OXXA® is hiermee van alleen werkhandschoenen naar een breed assortiment van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) in 8 productgroepen gegaan. Bescherming dus van top tot teen! Het assortiment bestaat uit de volgende productgroepen: arm- & handbescherming, bedrijfskleding, gehoorbescherming, ademhalingsbescherming, been- & voetbescherming, hoofdbescherming, oog- & gelaatsbescherming en valbeveiliging.

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring