Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

Werkkleding voor de bouwvakker die bezig is aan je nieuwe huis, de pakketbezorger, de serveerster in je stamcafé of de vakkenvuller van de supermarkt om de hoek… kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.


Santino heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme. Santino biedt een stabiele basiscollectie die voortdurend wordt aangevuld met actuele trends. Met meer dan 25 jaar ervaring levert Santino een unieke kwaliteit in bovenkleding.

De focus van Santino is gericht op een eerlijke samenwerking met leverancier en dealer met als resultaat kwalitatieve producten waar de eindgebruiker zich lekker in voelt.


Santino zegt waar het op staat en doet wat het belooft. De Santino medewerkers hebben relevante productkennis, zorgen voor een consistent productaanbod met betrouwbare levertijden en leveren kleurvaste, kwalitatieve producten. En dat merk je.

Santino maakt zich sterk voor hun product en de keten die daar achter zit. Duurzaamheid zit niet alleen in het productieproces maar ook in de relatie met de eindgebruiker en de omgang met hun product.

Bij Santino heb je met echte mensen te maken die zeggen waar het op staat, zonder poespas of opsmuk maar gewoon helder, direct en loyaal naar elkaar. What you see is what you get and we tell it like it is.


Rondom hun kernproduct doen ze er alles aan om zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo zorgen ze voor de volledige coördinatie van productontwikkeling tot levering. Ook hebben ze specialisten klaar staan die de hele keten bestrijken van creatief design tot marketing.

Rondom hun kernproduct doen ze er alles aan om zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo zorgt Santino voor de volledige coördinatie van productontwikkeling tot levering. Ook hebben ze specialisten klaar staan die de hele keten bestrijken van creatief design tot marketing.

“Service is our middle name”, zeggen de mensen van Santino soms met Brabantse tongval. Ze hebben namelijk een meertalige, no-nonsense klantenservice die al je vragen vriendelijk en snel beantwoordt. Het moet vreemd lopen als een product niet op voorraad ligt in hun magazijn van 8980 m².


Bij Santino vinden ze het doodnormaal om proactief met je mee te denken en innovatieve producten aan te bieden. Zoals ze het ook normaal vinden om voorbereid te zijn op de toekomst met duurzame doelen als leidraad. En ook op logistiek gebied ontzorgen ze je graag. 

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring