Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

Sioen

De multinorm werkkleding van Sioen combineert optimale multinorm bescherming en comfort voor de drager. Alle kleding voldoet aan de recentste normen met betrekking tot veiligheidsrisico’s in de dagelijkse werkomgeving: bescherming tegen vlammen, lasvonken, elektrische vlamboogbescherming, bescherming tegen statische elektriciteit, chemische spatten enz. Verschillende stofkwaliteiten, zoals Sio-Safe en Sio-Flame, werden ontwikkeld voor de zwaarste werkomgevingen en uiteenlopende toepassingen. Het nieuwe assortiment combineert de hoogste beveiliging met uitstekend draagcomfort en superieure waseigenschappen.


One-stop-shop

Dankzij dit werkkleding-assortiment kunt u bij Sioen terecht voor alle multinorm kleding:

Hierdoor krijgen eindgebruikers en verantwoordelijken voor veiligheid en gezondheid de zekerheid dat ze hun werknemers integraal kleden in veilige, gecertificeerde, kwaliteitsvolle Sioen-kleding.


Door multinorm kleding van één fabrikant te combineren, nemen de veiligheid en de efficiëntie toe, alsook geoptimaliseerde bescherming (ATPV-waarden).

Door met één leverancier samen te werken, genereert u – zowel als eindgebruiker of als verdeler – kostenbesparingen op bestellingen en leveringen.


Sioen is een betrouwbare partner met een uitstekende reputatie. Zij leveren aangepaste, betrouwbare, duurzame en comfortabele beschermende werkkleding.

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring