Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

Dassy

Werkkleding
Dassy workwear

Kwaliteit, functioneel en duurzaam

Dassy is een Europees merk van professionele werkkleding, vakkundig ontworpen voor professionals uit diverse sectoren zoals de bouw en logistiek. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkleding, ontwikkelt Dassy professionele werkkleding met één doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals veiliger en praktischer te maken. Zo staat Dassy professional workwear over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden van al de collecties werkkleding: werkbroeken, werkshorts, werkvesten, overalls, Amerikaanse overalls en veiligheidskleding.

Professionele kleding

Dassy is een europees merk van professionele werkkledij, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van werkkledij, ontwikkelt Dassy professionele werkkleding met één doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals als uzelf veiliger en praktischer te maken. 

"Een echte pro, dat zie je zo"

Zo staat Dassy professional workwear over heel europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden van al onze werkkleding.

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring