Werkschoenen bestellen? Ga naar  DB FootWear

Bel ons: 0186 - 769 061 | Naar uw persoonlijke webshop? Ga naar  inlog KMS

Disclaimer: geen algemene webshop… wel een complete showroom en persoonlijke webshop!

Helly Hansen WorkWear

Bedrijfs- en Veiligheidskleding
Helly Hansen Bedrijfs- en Veiligheidskleding
Helly Hansen

GOOD – BETTER – BEST

Vanuit Noorwegen maakt Helly Hansen al sinds 1877 professionele uitrusting om mensen te helpen in leven te blijven en zich levend te voelen. Het begon allemaal toen zeekapitein Helly Juell Hansen een betere manier vond om beschermd te blijven werken tijdens de harde Noorse elementen. Kort daarna lanceerden kapitein Hansen en zijn vrouw een bedrijf dat waterdichte jassen, broeken en dekzeilen produceerde.

Helly Hansen producten wordt gedragen en vertrouwd door professionals op oceanen, bergen en veel andere werkzaamheden. Als nummer 1 kledingmerk voor ski professionals vind je Helly Hansen in meer dan 200 skigebieden over de hele wereld. Zo wordt de kleding door ruim 55.000 ski professionals gedragen, getest en gewaardeerd. De zeiluitrusting wordt gedragen door zeilers van wereldklasse over alle vijf de oceanen en er wordt samengewerkt aan deelnames voor de meest iconische regatta’s van de wereld.


Als toonaangevend Scandinavisch werkkleding merk ziet u Helly Hansen op werkplekken waar prestaties, bescherming en veiligheid het belangrijkst zijn. We blijven het nalatenschap van Kapitein Hansen voortzetten door middel van een lange lijst van first-to-market innovaties die zijn ontwikkeld door inzichten van degenen die werken en recreëren in ‘s werelds meest uitdagende omstandigheden.

"Meer dan 55.000 professionals en 200 skigebieden en berggids-verenigingen wereldwijd gebruiken hun producten, die worden verkocht in meer dan 40 landen."

De werkkleding van Helly Hansen kenmerkt zich door het hoge draagcomfort, de slijtvastheid en de lange levensduur van de kleding. Of het nu gaat om kleding voor de man of vrouw in het magazijn, de timmerman of metselaar, de lasser, de hovenier of de wegwerker. Dus of het nu gaat om representatieve-, beschermende-, hoogzichtbaarheids- of Multinormkleding.

Als Thor-partner van Helly Hansen Workwear kunnen wij u alle collecties leveren tegen zeer aantrekkelijke condities.

Wij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een efficiënte werkwijze heel belangrijk.

Adres

Voltastraat 11,
3281 NG Numansdorp
0186 769 061
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken


© DB WorkWear - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring